Not known Facts About prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Elektrik ve Su Tesisat Montajı: Elektrik tesisatının ve su tesisatının projeye uygun olarak montajı, evin içindeki elektrik ve suyun sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlar.

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin iklim şartları dikkate alınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en iyi ergonomide kullanılır.

Hazır satılık prefabrik ev modellerini tercih edebileceğiniz gibi kendi isteklerinize göre bir design de tasarlatabilirsiniz. Aynı zamanda prefabrik evlerde ses ve ısı yalıtımı da mümkün olduğu için dağ veya bağ evinizde iklim şartlarından etkilenmeden konforlu bir şekilde yaşamınızı sürdürebilirsiniz.

Bu modeller, geniş ailelerin ya da evlerinde misafir ağırlamayı sıkça tercih eden bireylerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ayrıca, çatı katı terasları ve balkonları ile ferah bir yaşam alanı sunmaktadır.

Konut arsası üzerine inşa edilerek yapı ruhsatı ve oturma iskan izni alınan prefabrik evlere konut tapusu verilmektedir.

İki katları prefabrik evlerin fiyatları dubleks bir beton eve kıyasla çok daha uygundur. Bu nedenle yazlık amacıyla pek çOkay kişi için tercih edilmektedir.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması edirne prefabrik gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Fakat bilinenin aksine prefabrik evler her mevsim rahatlıkla kullanılır. Prefabrik evlerin yapım aşamaları ise şöyledir;

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren tekirdağ prefabrik ev veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık seven-9 ton arasında değişir.

Dubleks prefabrik ev fiyatları genellikle tek katlı prefabrik kırklareli prefabrik ev evlere kıyasla daha yüksektir, ancak edirne prefabrik hala geleneksel yapılara göre daha uygun fiyatlıdırlar.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada sizing yaptıracağınız ev ile ilgili beton prepareı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Burada bir prefabrik evin imalatını ve prefabrik evin ve çelik evin kurulu halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra alanında uzman satış temsilcilerimiz sizinle derinlemesine prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin detaylarını konuştuktan sonra resmi sözleşme ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

Prefabrik prefabrik ev evler istenilen her yere taşınarak firmamız uzman ekipleriyle günler içerisinde kurulum yapılıyor. İç ve dış boya uygulamalarına varana kadar çOkay sayıda işçilik firmamız tarafından yapılıyor.

Report this wiki page